Main Menu

Erfgoud ligt nu in de winkel!

De speciale jubileumeditie van Erfgoud ligt nu in de winkel. Het thema van deze editie van Erfgoud is Iconen en Symbolen, ter gelegenheid van het dertigjarig jubileum van Open Monumentendag.

77e8c19a-d98c-4e89-98ad-b7731e087e43

Burgemeester Schoenmaker kreeg het eerste exemplaar van Erfgoud uitgereikt. Foto Marianka Peters

In deze jubileumeditie blikken oud voorzitters van stichting Open Monumentendag Gouda terug op 30 jaar Open Monumentendag en gaan we met burgemeester Milo Schoenmaker op stap om zijn meest iconische Goudse monumenten te bekijken. Daarom werd op vrijdag 1 juli de eerste editie van Erfgoud aan burgemeester Schoenmaker uitgereikt.

Wat lees je nog meer in Erfgoud?

Zoals elk jaar lichten we tien bijzondere monumenten uit. Ook kijken we naar de skyline van Gouda door de geschiedenis heen, we kijken naar iconische Gouwenaars uit een ver verleden en we gaan naar een icoon van de arbeidershuisvesting, de Jozefbuurt.

Alvast een voorproefje zien? Blader alvast door enkele pagina’s van ons magazine!

Erfgoud is het magazine van Stichting Open Monumentendag Gouda. Erfgoud wordt gemaakt door vrijwilligers die hun liefde en passie voor de Goudse geschiedenis delen. Erfgoud verschijnt één keer per jaar voorafgaand aan Open Monumentendag. Open monumentendag vindt in 2016 plaats op zaterdag 10 september. Erfgoud is verkrijgbaar bij de betere Goudse boekhandel.

Comments are closed.

Informatie

Contact

Stichting Open Monumentendag Gouda
Kamgras 6
2804 NR Gouda